31 jan Atlassian termékek a hálózatban

Mától Atlassian termékekkel segítjük a hálózatot. A közös dolgainkat, projektjeinket a Confluence és a Jira segíti, természetesen közös felhasználói adatbázissal.

Úgy tűnhet, hogy egy ilyen csapatnál, mint a használd.hu egy kicsit ágyúval-verébre effektus ennyire robusztus rendszereket alkalmazni. Eddig álom volt részünkre mindez, hiszen nem bírtuk volna el a szoftverlicencek költségeit.

Nemrégiben azonban az Atlassian minden terméke esetében elérhetővé tett egy Starter licencet, mely termékenként 10 fős hozzáférést biztosít, mindössze 10 $ áron, teljes támogatással és korlátozás nélkül (persze a 10 fős felhasználószámot nem lehet átlépni). Nos, ez már olyan összeg, amiért megéri a legjobbat megfizetni. Eddig főként Confluence-t használtuk, itt az ideje a Jirát is bevetni, és ki tudja mi következik még.

Akit érdekelnek ezek a nagyszerű termékek, nézelődjön az Atlassian honlapján. Ha valaki nagyobb felhasználószámú licencet szeretne érdemes megkeresnie a magyarországi forgalmazót, mert egész kellemes kedvezményekkel juthatunk rajta keresztül licenchez.