26 Már Összefoglaló ábra az eddigi munkáinkról

Egy időszalagos összefoglaló ábra pörgött az utóbbi hónapban a főoldalon. Ezt most kivettem ide, hogy egy kicsit írhassak róla.

Az ábra bemutatja az e-learninges és a tudásmenedzsmentes projektjeinket. Persze nem az összeset, talán csak a legfontosabbakat, vagy a számunkra valamilyen oknál fogva legkedvesebbeket. Az ábra kattintásra nagyobb lesz!

Kiemelt projektek

Azt gondolom, hogy a cég, maga a szakember, így nem csak Tudás-Média Kft-s projektek vannak az ábrán, hanem az előtte eltelt időszak igazán fontos fejlesztései, munkái is. Ilyen volt az Ediwebnek készített Ketten a web2-őn tananyag, amely 2008-ban díjat nyert az Efestival-on. De ilyen volt a Telekomos időszak és Mindentudás Egyeteme tananyagfejlesztés is.

Nem tudnám megmondani nekem melyik a legkedvesebb, hiszen az itteni munkák közül mindegyikben volt valami igazán izgalmas, innovatív, vagy éppen küzdelmes időszak. A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalán keresztül a mi rendszerünkben tanul már több, mint ezer egyetemi-főiskolai hallgató. Olyan tananyagot, amelynek a digitalizálását mi végeztük el.

Nagyon jó volt együttműködni egy TÁMOP projektben a Miskolci Egyetem szakembereivel. Abban a projektben filmeket forgattunk, helyi színészekkel és gyerekekkel.

Én magam szerettem nagyon a “tabletre fejlesszünk tananyagot” projektet, amelyet az IMS-el együtt csináltunk.

Hosszú együttműködés volt az Auchan Magyarországgal is, amelynek során csaknem 100 idegen nyelvű tananyagot honosítottunk a 4 év alatt.

Továbbra is jó a kapcsolat az Elte Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karával, ahol nagyon sok energiát fektetnek az oktatók a digitális tananyagok előállításába és jó érzés segíteni a munkájukat.

2014 második fele pedig az Euromenedzser-es tananyagfejlesztéssel telt, amelyet csak Pénzértőnek hívunk és bárki elérheti az itt készült tananyagokat a www.penzerto.hu oldalon.

Tudásmenedzsment szempontból pedig igazán sokat tanulunk folyamatosan a Paksi Atomerőben zajló és az Elmű-Émász projektből, ahol a KMExperttel közösen végezzük a tanácsadói feladatokat. Ez most kiemelt feladat nekem és jó látni, hogy jönnek az eredmények és a szinte semmiből, hogyan alakul ki valami hasznos mindkét cég esetében.

Az ábra Raskó Diána munkája. Millió köszönet érte!